Coaching voor medewerkers

Wat gaan we doen?

We starten met een geheel vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Hebben we een klik en kan ik je verder helpen met jouw vraagstuk? Dan maken we een vervolgafspraak voor een intake- en eerste coachgesprek. Dit kan online, in de buitenlucht of bij mij op de woonboot in Amsterdam Noord.

Na het eerste gesprek bepalen we samen hoe jouw traject er uit komt te zien. Dit is altijd maatwerk. Jij staat centraal. We focussen op jouw persoonlijke waarden, kwaliteiten en ambities en onderzoeken wat jou belemmert en stimuleert. We onderzoeken samen wat al werkt en bouwen hier creatief op voort. Je vergroot je inzicht in jezelf en in je werkomgeving en je functioneert beter vanuit eigen kracht en mét plezier. Het is een intensief en inspirerend proces waarbij ik je uitdaag om direct in actie te komen zodat je snel tot resultaten komt.

De coachsessies duren ongeveer 60 minuten. Uit hoeveel coachgesprekken het coachtraject bestaat is geheel afhankelijk van jouw vraag en behoefte.

Contact

Wil je kennismaken met een kop koffie online? Stuur me dan gerust een berichtje via onderstaand formulier. Bellen mag ook. Ik ben bereikbaar op 06-16143232.

Naomi

Naomi van Ommen
Stijlcoach

Ik coach professionele mensen om de beste versie van zichzelf te worden, waarbij innerlijk en uiterlijk in balans en harmonie zijn.

Volgende
Vorige