Coaching & styling


Werkwijze

In ons eerste kennismakingsgesprek onderzoeken we of er een klik is en wat jouw hulpvraag is. Als er een klik is en we hebben jouw leervraag helder, dan maken we verdere afspraken.

Ik draag geen oplossingen aan, maar luister scherp en aandachtig. Ik stel vragen en fungeer als klankbord en sparringpartner. We stellen samen jouw coachdoelen vast en werken doelgericht naar het door jou gewenste resultaat.

Ik daag je uit om te experimenteren, in actie te komen, nieuwe ervaringen op te doen en daarop te reflecteren. In vertrouwelijke gesprekken verkennen we samen nieuwe perspectieven, oude aannames over jezelf en je omgeving en ontwarren we onbewuste patronen. Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid, drijfveren en levens-, werk- en/ of leiderschapsstijl. Ook worden je kernkwaliteiten, talenten en interesses helder en leer je hoe je je drijfveren en talenten effectief kunt inzetten in je huidige werk, bij het zoeken naar een nieuwe baan, of (bij je eerste stappen) als leidinggevende.

Ik werk alleen met mensen die bereid zijn om eerlijk naar zichzelf te kijken en klaar zijn voor een volgende stap.

Uit hoeveel gesprekken het coachtraject bestaat is afhankelijk van de vraag en jouw behoefte. Onze gesprekken zijn op locatie bij mij op de woonboot, wandelend door de stad of de natuur of online. Alles is in overleg.

Naomi

Volgende
Vorige